Cancelaciones

Condicions i cancel·lacions

A l’Hermus es pot reservar automàticament a través del nostre formulari de reserves, que accepta pagaments amb targeta de crèdit o transfarència bancària, o també escrivint directament a booking@hermushotel.com i un membre del nostre equip li contactarà per a organitzar la seva visita.

Per qualsevol consulta, canvi o recomenació escriviu-nos un correu a booking@hermushotel.com. Estarem encantats d’atendre’l.

Heu de tenir 18 anys o més o, com a mínim, la majoria d’edat a la jurisdicció on resideixi o en què utilitzeu aquest Servei.

Per accedir i utilitzar els Serveis, heu de registrar-vos a un compte d’Hostinza (“Compte”) proporcionant el vostre nom legal complet, adreça actual, número de telèfon, una adreça de correu electrònic vàlida i qualsevol altra informació que s’indiqui segons sigui necessari. Hostinza pot rebutjar la vostra sol·licitud de compte o cancel·lar un compte existent, per qualsevol motiu, a la nostra discreció.Reconeixeu que Hostinza utilitzarà l’adreça de correu electrònic que proporcioneu com a mètode principal de comunicació.Vostè és responsable de mantenir segura la seva contrasenya. Hostinza no pot ni serà responsable de cap pèrdua o dany derivat del fet que no mantingueu la seguretat del vostre compte i contrasenya.Sou responsable de tota l’activitat i contingut, com ara fotos, imatges, vídeos, gràfics, contingut escrit, fitxers d’àudio, codi, informació o dades carregades, recollides, generades, emmagatzemades, mostrades, distribuïdes, transmeses o exposades a o en connexió amb el vostre compte (“Materials”).L’incompliment o la violació de qualsevol terme de les Condicions del servei, inclosa la AUP, segons es determini a criteri exclusiu d’Hostinza, donarà lloc a la finalització immediata dels vostres serveis.

L’equip Hermus