Hermus Hotel

El bufete de Grup Oliveras

A partir d’aquesta temporada 2019 Hermus Hotels compta amb el servei de càtering del Grup Oliveras, un dels millors bufets de la comarca de Girona, el qual destaca per la seva llarga trajectòria, la seva experiència i la seva cuina mediterrània basada en una filosofia molt honesta: la cuina amb productes de qualitat i proximitat.

Amb la constant millora per la que destaca Hermus Hotels, volem oferir a tots els nostres clients menús especials segons les al·lèrgies, intoleràncies, o dietes alternatives. Som conscients de la importància que té la dieta i la seva elaboració per a persones amb necessitats alimentàries especifiques, per això treballem juntament amb el Grup Oliveras per oferir a tots els nostres hostes dietes personalitzades per a casos concrets amb un estricte seguiment de la seva preparació.

Al reservar només ens has d’escriure a l’apartat Informació Addicional informant-nos de les teves al·lèrgies, intoleràncies o dietes (vegetarianes, veganes, kosher…) i el nostre equip elaborarà el menjar necessari perquè puguis gaudir de la teva estança a Andorra i de les teves sortides a Grandvalira sense preocupar-te.