Hermus Hotel

Grandvalira obra les pistes l’1 de desembre

L’adquisició d’Ordino Arcalís i la celebració de les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí són dues de les novetats més destacades de la temporada 2018-19 de Grandvalira.

La nova temporada de Grandvalira es presenta plena de celebracions i esdeveniments destacats com el seu 15è aniversari o les Finals de la Copa del Món d’Esquí alpí celebrades de l’11 al 17 de març.

L’estació obrirà el dia 1 de desembre, amb millores de les pistes i infraestructures, com l’ampliació i anivellació de pistes dels sectors Grau Roig i Encamp, i amb novetats en l’oferta d’oci i restauració com la nova atracció Màgic Gliss -un tobogan de 555 metres de baixada-, la millora dels parcs infantils o la renovació de diferents espais gastronòmics i les seves terrasses.

A partir d’aquesta temporada també, Grandvalira i Ordino Arcalís es fusionen oferint un total de 240km esquiables als usuaris, i es preveu que se superin els dos milions de forfets venuts, situant a l’estació Andorrana entre els 7 únics dominis del món en superar aquesta xifra.

Així doncs, comença a preparar-te per una temporada a Grandvalira amb molta activitat i ambient. Oblida’t del cotxe i de les preocupacions per l’estacionament i allotja’t a Hermus Hotels, situats a molt pocs metres del Funicamp que comunica Encamp amb Grandvalira, facilitant la mobilitat entre l’hotel i les pistes.