Hermus Centre Hotel**

Qui som

L’Hermus Centre Hotel ** d’Encamp és perfecte per a aquells viatgers que vulguin visitar Andorra de la manera més econòmica. Disposa d’un servei personalitzat perquè tots els hostes se sentin com a casa. Es troba en ple centre de la parròquia d’Encamp, molt a prop de l’Funicamp que connecta directament amb les pistes d’esquí de Grandvalira, així com amb la natura pirinenca en estat pur.

Viu l’Andorra més personal durant tot l’any en un dels establiments més cèntrics d’Encamp.

0
hostes
0
habitacions
0
estrelles

Més que un hotel

1. Bufet especial

A Hermus Centre ** oferim esmorzars i sopars adaptats a la temporada. Comptem amb l’opció de menjar per emportar, així com menús personalitzats per a necessitats alimentàries especials.

2. Servei personalitzat

Els amants de la natura que trien el Hermus Centre ** tenen a la seva disposició totes les comoditats per aprofitar a el màxim a la seva estada al Principat d’Andorra.

3. Ofertes

A l’Hermus Centre ** comptarà un servei d’allotjament i restaurant, així com descomptes, serveis especials i ofertes d’últim minut durant tot l’any per tots els nostres clients.

4. Bioseguretat

Al Hermus Centre ** nos tomamos muy en serio la salud y el bienestar de nuestros clientes, por eso aplicamos de manera estricta todos los protocolos oficiales de bioseguridad y sanitarios del Principado.