Hermus Hotel

Qui som

L'Hermus Centre Hotel ** d'Encamp és perfecte per aquells viatgers que vulguin visitar Andorra de la manera més econòmica i còmoda possible. Està equipat amb totes les comoditats necessàries i compte amb un servei personalitzat perquè tots els hostes se sentin com a casa. Es troba a ple centre de la parròquia i molt a prop del Funicamp que connecta directament amb les pistes d'esquí de Grandvalira, així com amb la naturalesa pirinenca en estat pur.

Viu l'Andorra més personal durant tot l'any a un dels establiments més cèntrics d'Encamp.

240hostes
105habitacions
1hotels

Els nostres serveis

1. Bufet de muntanya
A Hermus Centre ** oferim esmorzars i sopars adaptats a la temporada. Comptem amb l'opció de menjar per emportar, així com menús personalitzats per al·lèrgics, intolerants, o altres necessitats alimentàries especials.
2. Amants de la natura
Els ciclistes, esquiadors, corredors que escullen l'Hermus Centre ** tenen a la seva disposició totes les comoditats necessàries per aprofitar al màxim la seva estança al Principat d'Andorra.
3. Server personalitzat
A l'Hermus Centre** tindràs un servei complet d'allotjament i restaurant, així com la gestió d'entrades a Caldea, d'esporas d'aventura i descomptes a botigues del país.
4. Obert tot l'any
L'Hermus Centre** ideal per grups organitzats, obra durant tot l'any i t'ajuda a organizar la teva visita a Andorra de la manera més professional, econòmica i original.