Hermus Hotel

Inici de temporada 2018/19 amb neu i moltes novetats

Aquesta temporada d’hivern no només portarà neu, sinó també grans aventatges per els clients de l’Hermus Centre Vila**: descomptes al lloguer de material i roba d’esquí, ofertes en forfaits de Grandvalira i entrades a Caldea, i molt més. No t’ho pots perdre. Visita les pàgines web del hermushotel.com i de hermuscentre.com i informa’t.

Després de una tardor amb estranys canvis de temperatura, el fred i la neu han arribat per quedar-se a Grandvalira, i no només això, sinó que aquesta temporada s’espera que sigui llarga i amb abundants nevades. Qualsevol cap de setmana serà bo per pujar a Andorra a esquiar o simplement per gaudir del principat i de totes les seves activitats.

A Hermus Centre Vila** t’esperem amb els millors serveis: allotjament amb esmorzar i sopar inclòs, menjar per emportar, guardesquís gratuït, late checkout, descomptes en el llover de material i roba d’esquí, ofertes en fortfaits e entrades a Caldea, entre altres coses…

Visita les nostres webs: www.hermushotel.com i www.hermuscentre.com o subscriu-te a la nostra Newsletter i entera’t de totes les nostres ofertes per la teva visita a Andorra. ¡No les podràs deixar escapar!